A Terra Lupus Kft. 2013-ig nemzetközi kereskedelemmel foglalkozó gazdasági szervezet. 2014-től tevékenységünket 100%-os natúr gyümölcs- és zöldséglé gyártással, forgalmazással, illetve ezek bérgyártásával egészítettük ki, mely lépés célja, hogy a gyümölcstermelők eddig csak szűk - bár egyre bővülő - körben ismert és alkalmazott feldolgozási és csomagolási technológiák (Bag-in-box) előnyeit minél szélesebb területen, akár országos lefedettséggel megismertessük.

Szolgáltatásunk legfőbb előnye, hogy üzemünk mobil. Ehhez, egy a VORAN Maschinen GmbH. (osztrák cég, több évtizedes múlttal és folyamatos innovációkkal a gyümölcsfeldolgozásban használatos gépek gyártásában) által legyártott, mobilizált, kompakt gyártósor áll a rendelkezésünkre (Európában harmadikként, Magyarországon elsőként), mely lehetővé teszi, akár „nomád” körülmények között is a szolgáltatás elérését.

Azok a termelők, akik jelenleg is ismerik és használják a technológiát, biztosan állíthatják, hogy a saját termelésből származó 100%-os natúr gyümölcslevek értékesítése sokkal gazdaságosabb, mint multi-feldolgozóknak nyomott áron átadni a lé minőségű gyümölcsöt.

A fogyasztók oldaláról egyre nagyobb az érdeklődés az ilyen eljárással készült gyümölcs- és zöldséglevek iránt, nemcsak  gazdasági, hanem egészségügyi okokból is (100%-os, tartósítószer-és adalékmentes natúrlevek). A tudatos vásárlás egyre nagyobb körben való alkalmazása is folyamatosan növeli a piaci igényeket, mivel a termelőknél vásárolt gyümölcslevek eredete sokkal inkább átlátható a vásárló részéről. Nem utolsó sorban az így megtermelt anyagi javak nem hagyják el az országot, ezáltal a hazai gazdaságot erősítik és teszik versenyképessé.

 

Partnereink